Hotel Uno*** Prague

Szabad helyek


  • Economy kétágyas szoba
  • Economy kétágyas szoba
  • Superior kétágyas szoba
  • Superior háromágyas szoba
  • Konferencia terem
  • Konferencia terem

Hotel Uno*** Prague

10000 Prága, Stechovická 2296.
  A közelmúltban felújított 15 emeletes szálloda Prága központjának közelében található, a 10. kerületben, csendes környezetben. A városközpont 12 perc alatt kényelmesen elérhető metróval. A metróállomás 400 méterre található a szállodától.
  A pályaudvarokról és a reptérről a hotel tömegközlekedéssel vagy taxival kényelmesen elérhető. Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát vonultatja fel, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek (Óváros, Újváros, Josefov, Hradzsin-negyed, Kisoldal) külön-külön hangulata, történelme van, ezért mindent érdemes meglátogatni ott-tartózkodásunk alatt. Josefov városrész a zsinagógáiról híres, az Újváros pedig többek között otthont ad a Nemzeti Múzeumnak, ill. a Színháznak és Frank Gehry Fred and Ginger becenévvel illetett üvegpalotájának. 1992 óta Prága történelmi belvárosa a Világörökség része. Prága jellegzetességeihez, sajátosságához hozzátartozik a söröző (pivnica) hangulata. A felkapottabb sörözőkben érdemes asztalt foglalni, éppúgy, mint nálunk mondjuk egy étteremben.
  A szálloda mind a 258 szobája saját fürdőszobával felszerelt, rendelkezik műholdas televízióval, széffel és telefonnal. A Hotel Uno 24 órás recepcióval várja vendégeit. A szálloda étterme nemzetközi és cseh ételeket is kínál.
  A nyár folyamán nyitva tart az étterem terasz része is, ahol a vendégek frissítő italokat fogyaszthatnak a vacsora közben. A szálloda konferencia termekkel is rendelkezik. A lobby bár délutántól késő esetig tart nyitva.
  A hotel számos egyéb szolgáltatása közé tartozik még a mosoda, tisztító, taxi foglalás és biztonsági őr szolgálat. Ezen kívül a hotelban foglalkoznak jegyárusítással (kulturális programokra), ill. városnéző buszokra is lehet helyet foglalni, jegyet vásárolni.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Kiscsillag
5 pont
Jó helyen van , ajándékba kaptam és tökéletesen meg voltam elégedve! Köszönöm
Bálint
4 pont
A szállás megfelelő volt számunkra, a reggeli tipikus cseh és volt sör a reggelinél. Jó közlekedés, központi elhelyezkedés.