Biolandhaus Arche****

Szabad helyek


Biolandhaus Arche

A-9372 Eberstein, Vollwertweg 1/a.
  A Biolandhus Arche 930 méteres tengerszint feletti magasságban található a Saualpe-hegyen, Kelet-Karintiában. Ebből a környezetbarát szállodából gyönyörű kilátás nyílik a nyugalmat árasztó erdőkre és rétekre. A szálláshely Budapestről 467 km-re található, mindössze 5 órányi autó utazással a 97-es úton.
  A Biolandhaus Arche hotelben tömör fabútorok, természetes szövetek és ergonomikus ágyak, szauna, valamint hegyre néző terasz várja a vendégeket. A LAN hozzáférés ingyenes az egész szállodában.
  Az étterem hagyományos és vegetáriánus ételeket kínál. A Biolandhaus Arche gyermekeknek szóló programja lámatúrát és lovaglást is tartalmaz.
  A szálloda olyan képzéseknek is otthont ad, mint például a jóga.A környezet védelme érdekében a Landhaus Arche napenergiával melegíti a vizet, újrahasznosított papírt és természetes fát használ.
  Téli sportlehetőségek: Eberstein - Saualpe Ausztria egy kisebb síterepe, melynek legmagasabb pontja 1780 méter. 130 méter szintkülönbséggel és 0.9 km kék pályával rendelkezik. A pályát 1 húzólift szolgálja ki. Összesen 7 percre található autóval a hoteltől. Ha pedig nagyobb pályát szeretnének besíelni, akkor mindössze egy óra autózásra van Arnoldstein – Dreiländereck, ahol három féle pályával találkozhat az ember, a sípályák összhossza: 17 km, 8 lift található, és 680 -1600 méter között fekszik.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: