Szabad helyek


Hotel Vezhen*** Bulgária

9000 Várna, Bryata Shkorpil Str. 31B.
  A Hotel Vezhen*** a bulgáriai Chaika térségben található 4km-re az Aranyparttól és 18 km-re északra Várnától. Több bulgáriai strandtól, mint pl. a “Kabakum”, a “Jurnalist” és a “Riviera” strandoktól is mindössze 300-500 m távolságra található. A hotel egy csendes, fák övezte környéken található, mely friss levegőt és nyáron hűsítő árnyékot nyújt. A hotel 64 kétágyas szobával, 4 apartmannal és 5 stúdióval rendelkezik. Minden szoba légkondicionált és található benne műholdas TV, hűtő, fürdő zuhanyzóval és hajszárítóval, valamint tengerre néző erkély. A szállodának van kültéri medencéje bárral, étterme gyönyörű kerthelyiséggel és saját parkolója.
  A szálloda éttermében 80 vendég fér el a főteremben és 60 vendég fér el a teraszon, ahonnan csodálhatják a gyönyörű parkot és a medencét. Az étteremben büféreggelit és vacsorát kaphatnak a vendégek, illetve a'la carte menü is van. A szálloda all-inclusive csomagokat is ajánl, amibe az alkoholos és nem alkoholos italok is beletartoznak. A Chaika térségben a strand hossza 3,5km, néhol 100m széles és Európa egyik legjobb homokos strandjaként ismert. A homokos part fokozatosan mélyülve éri el a tengert, nincsenek hirtelen mélyedések vagy köves partszakaszok. A víz tiszta, nyugodt és alacsony sótartalmú. Nem találhatóak benne veszélyes halak, így gyermekek részére is alkalmas, illetve búvárkodáshoz is kiváló terület. Az Amfiteátrum, ami a kikötővel szemben található, pezsgő kulturális eseményeknek ad otthont, mint például népzenei koncertek, zenei fesztiválok, gyermekprogramok.
  A szálloda a Chaika zónában, az Aranypart nyüzsgő központjától 4 km-re fekszik.
  A Vezhen egy bárral is ellátott medencével, valamint szórakoztató játékokat és internet-hozzáférést kínáló előcsarnokkal büszkélkedhet.
  Az ételeket a csendes, buja kert által övezett kültéri teraszon is elfogyaszthatja.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: