Szabad helyek


A Hotel Central Basilica*** superior

1051 Budapest, Hercegprímás utca 8.
  Budapest szívében, a Bazilika szomszédságában várja vendégeit. Kényelmes hotelünk ideális választás üzleti útra érkezőknek és az országjáróknak is. A szálloda ajtaján kilépve perceken belül ott lehet üzleti tárgyalásának helyszínén, de két perc múlva már a Duna-parton is sétálgathat. Tőlünk valóban karnyújtásnyira vannak a legjobb budapesti éttermek és minden látnivaló, amiért érdemes Budapestre eljönni.Szállodánk épülete klasszicista stílusba épült 1879-ben és lakóházként funkcionált. Első átépítése 1908-ban történt, ekkor fedték be az udvart. 1930-ban funkcióváltás történt, irodákat alakítottak ki. 1960-as években újra átépítették majd a 90-es években kiürült.  A Hotel Central Basilica 2007-ben nyitotta meg kapuit és szobáit. A műemléki jelentőségű területen fekvő hotel felújított épülete harmonikusan illeszkedik a történelmi környezetbe. 
  Vendégeink rendelkezésére 37 standard, 6 superior szoba és 3 apartman áll, amelyekben telefon, minibár és televízió  is szolgálja a kényelmet. Tágas és csendes szobáinkban saját széf található. Vendégeink tartózkodását a minden szobában megtalálható légkondícionáló teszi még kényelmesebbé.
  Standard típusú szobáink a belső udvarra néznek, emiatt nagyon csendesek. Légkondicionáló, minibár, széf, tv, telefon, kádas vagy zuhanyzós
  Superior szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik a Bazilikára. Felszereltségében megegyezik a standard szobáéval, lényeges különbség a szoba méretéből adódik, fürdőszobájában kád található illetve 2 fotel teszi még kényelmesebbé ezt a típust.
  Szállodánkban található még 3 apartman, mely tökéletes választás lehet családdal, gyermekekkel utazóknak. Az apartman nappalijából 2 kétágyas szoba, egy kádas fürdőszoba és egy zuhanyzós fürdő nyílik.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások