Szabad helyek


Hotel In*** - Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 1.
  Ha Önnek az ár/érték arány és a fürdő közelsége számít, biztosan megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb szállodát. 101 darab szobájával, tágas közösségi helységeivel és kényelmes konferencia termeivel kiválóan alkalmas céges, vagy nagyobb családi rendezvények lebonyolítására a Hotel In *** a tökéletes hely!
  A városi fürdő bejárata 50 méterre található, a 2010. elején átadásra került Aqa Place fedett élményfürdő főbejárata 100 méterre van a hoteltõl.
  Hajdúszoboszló fő vonzereje a fürdőkomplexum, mely a híres gyógyfürdőhelyet, az aquaparkból, a strandból, valamint az Aqua-Palace Élményfürdõbõl áll. A város - messze földön híres gyógyvizes medencéi mellett - rengeteg élményt kínál a fiatal és a még fiatalabb generációk számára is, számos vízi attrakciót és kényeztető spa-elemeket.
  A pezsgő éjszakai életet kedvelő vendégek szívesen látogatják szállodánk 400 férőhelyes kerthelyiségét, ahol élőzene mellett ízlelhetik meg tájjellegű ételeket és a ház kitűnő borait.
  A stresszoldást tedd teljessé egy kiadós masszázzsal: az Ambrózia „étlapján” 30 féle masszázs szerepel, a svéd, frissítő vagy termálvizes masszázs mellett a romantikus rózsaszirom-pezsgő vagy akár a lávaköves masszázsra is benevezhetsz.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: