Szabad helyek


Greenfield Hotel Golf & Spa

9740 Bükfürdő, Golf utca 4.
  Az ideális környezetben fekvő wellness és golf resort a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében helyezkedik el, amelyben 207 minden igényt kielégítő szoba, valamint a szálloda körül megtalálható 1.180 nm terasz várja az ide érkezőket. Mindez mindössze 90 percnyi autóútra Bécstől (115 km) és Pozsonytól (130 km), valamint 2,5 órányi autóútra Budapesttől (210 km).
  A hotel festői környezete, az 1.000.000 nm saját őspark, 10.000-nél több nyárfa, az itt fellelhető hozzávetőlegesen 100 különböző madárfaj, valamint a 7 tó gondoskodik az Ön felhőtlen pihenéséről. A teljes feltöltődést a Greenfield Hotel Golf & Spa SPA-világa, a 6 medence, a 700 nm víztükör, a Seasons étterem, valamint 3 bár garantálja. A szépülést, valamint a gyógyulást a szauna-világban megtalálható 10 különböző attrakció, a közel 80 gyógy-kényeztető és szépítő kezelés biztosítja. A sport szerelemesei 3 km idillikus sétaúton, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt szóló játszótereken vagy a 18-lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek.
  A Seasons étteremben ínyenc ételeket szolgálnak fel, és teraszáról kilátás nyílik a golfpályára.
  A Piano Bar remek pihenést kínál, és ahol teák, kávék és csokoládékülönlegességek széles választékát valamint exkluzív borokat, gyümölcsleveket és turmixokat szolgálnak fel a vendégeknek.
  A szállodában ajurvédikus és thai masszázs, valamint hagyományos kínai orvosi kezelések, illetve modern fitneszterem kínál kellemes kikapcsolódást.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: