Szabad helyek


Hotel Residence Ózon **** Mátraháza

3233 Mátraháza, 24-es főút -
  A Hotel Residence Ózon **** Conference & Wellness Hotel Busapest-től csupán 80 km-re a Kékes lábánál, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros õsfás erdei szabadidõpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletébõl egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.
  Az interieur letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az othonosság és a melegség érzékét keltik. Ebben az inspiráló környezetben 66 standard kétágyas szoba, 3 családi szoba, 5 deluxe szoba, 2 standard superior szoba és 3 lakosztály biztosít tökéletes kényelmet. A szálloda elnyerte a Magyar Szállodaszövetség "Zöld Szálloda 2011-2012" környezetvédelmi pályázatán meghirdetett Zöld Szálloda címet.
  A Residence Mountain Spa több mint 1000 négyzetméteren áll a szállodavendégek rendelkezésére. A relaxálással töltött időt WELLNESS, SZAUNAVILÁG és SZÉPSÉG VILÁG teszi teljessé, ahol a testi és lelki felfrissülés élményét csodálatos kékesi panoráma koronázza meg.
  Az exkluzív, 200 fő befogadására alkalmas (igény esetén konferencia és rendezvény termekkel közel duplájára bővíthető), Kékes tetőre néző, panoráma terasszal körülvett á la carte étteremben, az ínycsiklandó svédasztalos fogások mellett gasztronómiai különlegességeket fogyaszthat kiváló borok társaságában. Evés után édes a pihenés. Egy jó ebéd vagy vacsora után ejtőzzön egy finom ital és szivar társaságában. Üljön be egy zamatos kávéra a bárba, vagy lazítson válogatott borok társaságában a hangulatos Borpincében.
  A szálloda játékteremében a szórakozásé a főszerep. Itt mindenki mindent megtalál ami egy játékkal teli, tartalmas kikapcsolódáshoz kell. A szállodát körülölelő 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark, önfeledt szórakozást nyújt a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A parkban a következő szolgáltatások lelhetők fel: 9 lyukú minigolf pálya, salakos teniszpálya (télen fedett), füves labdapálya (futbal, kézilabda, kosárlabda), petanque pálya, játszótér kicsiknek és nagyobbaknak, szánkópálya, erdei sétautak több mint 1 kilóméteren, rózsakert több mint 100 féle rózsafajtával

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: