Szabad helyek


Csomag tartalma
Ingyenes parkolás a panzió területén( kizárólag a szálláshellyel történt előzetes egyeztetés után)vagy ingyenes nyilvános parkolásIdegenforgalmi adóIngyenes WifiSzállás a választott csomagnak megfelelően franciaágyas szobában.
Reggeli ellátás
Gyermek árak és felárak
0-2 éves korig: ingyenes a szülőkkel egy ágyban1 alkalommal Rafting 2 főre vonatkozóan: 33250 HUF(egy-kontinens irodának fizetendő)1 alkalommal Hajótúra 2 főre vonatkozóan(minimum 5 éjszaka tartózkodás esetén): 29750 HUF(egy-kontinens irodának fizetendő)
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2018.10.01.-től 2018.12.31- ig a szállodával előre egyeztetett időpontban a szabad helyek függvényében.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Begic Panzió

21310 Omis, Poljicka cesta-Duce Rogac 3
  1 perces sétára található a vízparttól. A Pansion Begić épületétől 40 méterre található Duce falvának homokos strandja, míg Omis történelmi városa mindössze 3 kilométerre várja a vendégeket.
  A szobákból remek kilátás nyílik a tengerre vagy a hegyekre.
  A strandon vízi sportok és egyéb programok széles kínálatából választhat. Szívesen szerveznek kirándulásokat Brac és Hvar szigeteire valamint Split városába.
  A vendégház közelében a helyi konyha finomságait kiszolgáló étterem és egy mini-market is található.
  A Begic Pansion személyzete szívesen intéz transzfert a reptérről, valamint Split busz- és vasútállomásáról is. Split és Omis közötti buszjárat 30 percenként halad el a vendégház előtt.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: