Szabad helyek


  • The view on the Borgo Bucciano
  • Bucciano\
  • The Bucciano's buildings
  • One bedroom Apartment
  • Dining room

Borgo Bucciano

56028 San Miniato Toscana, Via Bucciano snc
  Üdvözöllek Toszkána szívében! Ahol a vidékitáj és a hegyek panorámája keveredik a harmonikus középkori építészettel. Bucciano,San Miniatoban található.A korai 1600 as években, egy Villa és egy Farm volt fellelhető,a mai Borgo Bucciano helyén,ami az átalakítások,és renoválások után nyerte el jelenlegi állapotát.
  Az ingatlanhoz 10 gyönyörű,különböző méretekkel rendelkező apartman tartozik. Mindegyik teljesen felszerelt konyhával,ízlésesen berendezett hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. A vendégek további kényelméről a légkondicionáló a mikrohullámú sütő és a televízió gondoskodik.
  Az ingatlan további ékszerei az úszómedence jakuzzival kiegészítve,az udvar asztalai és székei,a terasz illetve az olasz kert ,egy kis neo-gótikus kápolnával.
  A Bucciano személyzete,kérésre szervez különböző tevékenységeket is : toszkán bor-, és ételkóstolást ,föző leckével egybekötött nemzetközi reggelit. A közelben rendelkezésre állnak további tevékenységek is,mint: szarvasgomba vadászat, sporthorgászat, golf, lovaglás, túrázás, hegyi kerékpározás és még sok más program.
  Itt élvezheted a hegyek nyújtotta szépséget és nyugalmat, elfelejtheted a város zaját,zsivaját és lecsillapíthatod szíved ritmusát.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások