Szabad helyek


Szent Gróth Termálfürdő és Szabadidőközpont

8790 Zalaszentgrót, Zalabéri út Hrsz.0311/24
  A Pray-kódex Szent-Grót mezővárosát hazánk egyik legrégibb településeként aposztrofálja. Várát 1299-ben már említik. Szentgrót polgárvárosi homokbányájában végzett ásatások során felszínre került leletek - La Tene sírok, kardok, egyéb tárgyi eszközök - elemzése után a régészek arra következtettek, hogy e helyen korábban kelta település létezett.
  A Szent Gróth Termálfürdő területe kiválóan alkalmas napközis és kalandtáborok lebonyolítására. A természetbe ágyazott környezet friss levegője, a termálvíz jótékony hatása, az úszásoktatás szervezése együttesen hozzájárulnak a szabadidő kihasználásához és a programok megszervezéséhez. A fürdőzés mellett lehetőség nyílik a környékbeli táj adottságainak, természeti kincseinek felfedezésére.
  Legfőbb célja magas színvonalú, minden igényt kielégítő, egy helyen történő kiszolgálása. Kínálatuk kialakításánál különös gondot fordítotanak arra, hogy minden korosztály ízlésének megfeleljünk! Egyaránt fontosnak tartják, mind a gyerekek, mind az idősebb korosztály eltérő igényeinek figyelembevételét. Étlapuk változatos , így népszerű, hagyományos gyorsételeik mellett házias, magyaros jellegű ételekkel, különböző napi ajánlatokkal várják a vendégeket!
  Beltéri, fedett medencék: Tanmedence, 60-80cm, 32°C, Úszómedence, 130-150cm, 27°C, Meleg vizes ülőfürdő, 100cm, 35°C, Gyermekpancsoló, 30cm, 32-34°. Kültéri medencék: Élménymedence, 130cm, 32°C, Nagymedence. 130-160cm, 24-26°C, Ülőpados medence 110cm 34-36°C, Pancsoló,
  Választható masszázsok: talp és hátmasszázs, testmasszázs, aroma terápia. A kezelések hatására energiák felszabadulnak és szervezetünk ezeket a test és a szellem regenerálására használja fel. Fizikailag eltűnhetnek a feszültségek, a mentális zaj halkul. Az izmaink könnyebben működnek a gondolkodásunk tisztább.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: