Szabad helyek


Töltsd a pihenésed Lovran gyönyörű tengerpart közeli villájában! Reggeli, wellness használat!
2 éjszaka 2 főre
39900 HUF-tól
Megveszem
5 éjszaka 2 főre
94900 HUF-tól
Megveszem
7 éjszaka 2 főre
129900 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2018.10.31-ig.
Csomag tartalma
Bejelentkezéskor a szálláshel üdvölő falatkákkal, friss és szárított gyümölcssel vár benneteketA voucher 2018.10.01. - 10.31. között használható fel20% masszázs kedvezményIngyenes WiFi
1, 5 óra/nap fürdőóázis használat (pezsgőfürdő, Finn szauna, török fürdő)Pihenő/olvasószoba ingyenes használataVízforraló a szobábanSzállás a választott csomagnak megfelelően standard kétágyas szobában
Ingyenes biliárd asztal használatReggeli ellátás
Gyermek árak és felárak
6,99 éves korig: ingyenes7-13,99 kor között: 15 EUR/gyerek/napIdegenforgalmi adó: 1 EUR/nap/fő Parkolás: 6 EUR/napHáziállat: 18 EUR/nap
+1 fő 14 éves kor felett: 18 EUR/nap
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.10.01. - 10.31. között használható fel a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Hotel Villa Eugenia

51415 Lovran, Šetalište maršala Tita 34
  Lovran egyike a legrégebbi településknek Horvátország ezen régiójában, mely hajóépítő központként szolgált a korai középkorban. Horvátorszég igazán szép oldala mutatkozik meg. A tenger tiszta strandot kínál és adottak a vízi sport lehetőségek:búvárkodás,hajózás.A hegyoldfal tökéletes kerékpározásra és túrázásra.A legnépszerűbb gasztronómiai esemény a Marunada, vagy a gesztenye fesztivál, melyet Lovranban rendeznek meg minden év októberében.
  A Villa Eugenia története 1910-re nyúlik vissza,amikor szecessziós stílusban épült az egyik Osztrák-magyararisztrokrata képviselőnek. A Villa két bejáraton keresztül közelíthető meg:medditerán kerttel körülvett főbejáraton , illetve a parkoló helyiségen át.
  A Villa 3emeletből áll, minden emeleten 5 luxus szoba található teljes felszereltséggel, kielégítve az ügyfelek igényeit.A megszokott kulcsokat felváltják az ajtókat nyitó intelligens kártyák.
  A vendégek televíziót, légkondicionálót és egyéb szolgáltatásokat kapnak a szobába. Az első két emeleten található szobáknak széles erkélyük, vagy teraszuk van. A legfelső emeleten a szobák berendezése modern stílusú, nagy tetőablakkal, amely festői kilátást nyújt az esti égen.
  A villa egyéb szolgáltatásai , mint például étterem, jacuzzi, szauna, biliárd bárral és tágas télikert található a földszinten. A Villa étterme kérésre gazdag hideg-meleg büfé reggelit kínál.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: