Szabad helyek


Pollushof Panzió és Étterem

2521 Csolnok, Dorogi u. 1
  A Pollushof Panzió és Étterem Dorogtól nem messze, Csolnokon található. Mottója: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.” A panzió minden erejével arra törekedett,hogy a vendégek a legnagyobb figyelmességet kapva, a rengeteg szolgálatás mellett otthon érezze magát!
  Csodálatos zöld övezete, virágokkal ellátott kikövezett ösvénye egyszerre nyugtatja és feltölti a pihenni vágyókat! A kertben pompázó növények, a kisállatok, díszhalak segít kikapcsolódni. A panzió állandó lakói a chinchilla, teknősbéka, agáma , mókusok és halak !
  A Pollushof panzió folyamatosan bővíti a kényelmi és szórakoztató szolgáltatások körét, arra törekedve, hogy vendégeik a legjobb vendéglátásban részesüljenek. A panzióban romantikus szoba található fürdőkáddal és francia ággyal, emellett erkélyes, illetve standard szobák is vannak.
  A Panzió földszintjén a klasszikus stílusú, 70 fő befogadására alkalmas étterem helyezkedik el, amely kiegészül egy 100 főnek helyet biztosító nyitott-fedett terasszal. Ezen kívül a 35 fős különterem a szállóvendégek reggelizésén kívül igény esetén kisebb ünnepségek, üzleti ebédek helyszínéül is szolgál.
  Fitness-Wellness szolgáltatás vehető igénybe konditeremmel és szaunákkal ellátva. Különböző masszázsokat próbálhatnak kis a vendégek: jade köves masszázs ágy használat, római masszázs. Gyerekek és felnőttek számára különféle játékok állnak rendelkezésükre: dartz terem, kicsiknek játszótér. A környéken csodás túrákat lehet megejteni !

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: