Szabad helyek


Kastélyélmény a zalai dombság ölelésében, Misefán! Félpanzió, kedvezményes fürdőbelépő!
2 éjszaka 2 főre
27990 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2018.12.31-ig.
Csomag tartalma
Ingyenes kerékpárhasználat (kapacitástól függően) és Pool billiárd10% kedvezmény a Kehida Termálba szóló fürdőbelépő árábólIngyenes parkolás a kastély saját parkolójábanSzauna használat
Félpanziós ellátás: bőséges büféreggeli és 4 fogásos vacsoraElhelyezés: kétágyas, kényelmes kastélyszobábanKönyvtárterem használatIngyenes wifi
Gyermek árak és felárak
0-3 éves korig: ingyenes szülőkkel egy szobában vagy hozott babaágyon3-12 éves korig: 6.000 Ft/fő/éj félpanzióval12 éves kor felett: 7.000 Ft/fő/éj félpanzióvalBabaágy: 2.500 Ft/éjÉjszaka hosszabbítás: 14.000 Ft/2 fő/éj (félpanziós ellátással)
Hétvégi felár: 1.500 Ft/fő/éj (péntek és/vagy szombat éjszaka)Szezon időszakban történő foglalások esetén (2018.07.01-08.31): 12.000 Ft/2 fő/2 éjPark Fenntartási díj: 350 Ft/fő/éj (idegenforgalmi adót váltja ki)
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.12.31-ig használható fel a szabad helyek függvényében a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban hétköznapokon. Hétvégén, illetve szezon időszakban (07.01-08.31-ig) felár ellenében. Iskolaszüneti és kiemelt ünnepi időszakokban is foglalható az ajánlat, az ezzel járó plusz költség a szálláshellyel történt egyeztetés követően a helyszínen fizetendő.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Misefa Kastély

8935 Misefa, Béka u. 2
  A Misefa Kastély a 76-os fõút mellett Nagykapornak település tõszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz, Kehidakustány gyógyfürdõk közelében található.
  Az épület klasszicista pompáját Bosnyák Géza az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki. Az épület egyetlen része amely nem igényelt teljes rekonstrukciót, csehsüveg boltozatú hajdani borospincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival.
  Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, teraszhelyiségei kitûnõen alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására. A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves õsparknak, amely különbözõ rendezvények különlegességeként megfelelõ hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot.
  A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves õsparknak, amely különbözõ rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot. A Kastély mellett 4 hektáros, 10 éve telepitett Arborétum található, amely természetesen a szálló vendégei részére nyitva áll, sőt több elődjüket követve (előzetes megbeszélés szerint) saját fa ültetésével gazdagíthatják gyüjteményeket.
  Bórkostolás, életmód tábor , Etka-Jóga. ,léböjt -kura szakemberek vezetésével. Horgászás napijeggyel a misefai tavon és teniszezési lehetőség.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: