Szabad helyek


Apartman Bella Panzió Siófok

8600 Siófok, Batthyány Lajos u. 14
  Az Apartman Bella Panziótól a Balaton partját közvetlenül a parkosított ligetekkel és sétáló utakkal tarkított JÓKAI-ősparkon át, pár perc kellemes séta után közelítheti meg a panzió vendége. Az apartmanház központi elhelyezkedése ellenére kellemes nyugodt helyen található. A parkosított kertben vendégek gépjárművei részére zárt-őrzött parkolót biztosítanak.
  A mediterrán stílusú Apartmanház 12 balkonos, erkélyes apartmant tartalmaz. Minden apartman franciaágyas, fürdőszobával, felszerelt főzőfülkével vagy konyhával, hűtőgéppel, LCD Tv-vel, szatellit programokkal, digitális telefonnal, minibárral rendelkezik. A Drinkbárban reggelizési lehetőség van.
  Vitorlás hajóval kirándulást, horgászatot szervez a Bella Panzió, alkalmanként akár 12 fő részére is, ezen kívül különböző programokon való részvétel lehetőségét biztosítja. Új szolgáltatásuk, a Bella Lovasudvar és Állatpark: tökéletes hely azok számára, akiket vonz a lovaglás és szeretik az állatokat. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kellemes időtöltés nyaraláskor.
  A nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. A nyári hőségben is klimatizált körülmények között várják a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat!
  A BELLA LOVASUDVARBAN feledhetetlen lovas élményeket gyűjthet kicsi és nagy! Ideális hely a lovaglásra. Terepen, földes úton, réten, szőlőhegyen, fák között, a Sió partján, vagy akár a Balaton partján is lehetősége adódik száguldania a lovakkal!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások