Szabad helyek


Vár Hotel Kastélyszálló Visegrád

2025 Visegrád, Fő út 9
  Budapesttől 30 km-re, a Dunakanyar legszebb részén, a visegrádi vár tövében és a Salamon-torony szomszédságában, közvetlenül a Duna partján található a VÁR HOTEL Kastélyszálló, mely épület egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt.
  A kulturális, történelmi emlékek mellett pedig a vadregényes természeti környezet és a káprázatos kilátóhelyek csábítanak élménydús kirándulásokra. A Zsitvay-kilátóból tiszta időben akár Budapestre vagy a Mátráig is ellátni. A Rám-szakadék Visegrád környékének egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, ahová kijelölt túraútvonalon lehet eljutni.
  A kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, mely 20 db igényesen kialakított, zuhanyzós, telefonnal és színes televízióval, részben minibárral felszerelt kényelmes szobával, étteremmel, drinkbárral (WIFI elérés a bár területén) nyújt pihenést, örömet a vendégeinek.
  Gasztronómiai területen egy 50 fős, télen-nyáron üzemelő 100 éves pince-borozó és hangulatos étterem várja a vendégeket a magyar konyha széles választékával, házi specialitásokkal, melyhez egy 100 fős hangulatos kerthelyiség kapcsolódik.
  A szállodát kimondottan ajánljuk pihenésre és kikapcsolódásra vágyó pároknak és családoknak, akik Visegrád ezeréves történelmi miliőjében kívánnak eltölteni néhány kellemes napot.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: