Szabad helyek


Hotel Fiorana*** Rimini

47921 Rimini, Viale Don Giovanni Bosco, 13
  Tipikus olasz szállás jellegét tekintve , minden van, ami egy olaszországi tengerparti nyaraláshoz kell. A szálloda tájékoztatása szerint teljesen felújított Hotel Fiorana Rimini központi részén, Marina Centro-n található, a Piazza Tripoli-tól 50 méterre, a tengerparttól kb. 150 méterre.
  Rimini központi részén található szálláshoz minden igazán közel van. A Hotel tradicionális reggelivel és vacsorával kényezteti a vendégeket.
  Szobáik nem túl nagyok, rendelkeznek fürdővel, hajszárítóval, némelyik terasszal. Vannak szobák amik pótágyazhatóak és vannak családok részére kialakított emeletes ágyakat is tartalmazó szobák.
  Homokos tengerpart 150 méterre található , igényelhető strandszolgáltatás térítés ellenében. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, azt azonnal a helyszínen kell jelezni a szállodában, utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni! A szálláshely szolgáltatásai és sportolási lehetőségei közül néhány térítés ellenében vehető igénybe!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Krizsán József
4 pont
Tavaly voltunk és ahogy a leírás is állítja tipikus olsz szálloda. Viszont pont megfelelő az elhelyezkedése és a part magáért beszél