Szabad helyek


Hotel Apis*** - Krakkó

31-406 Krakkó, Al. 29 Listopada 137
   A Hotel Apis épülete Krakkó városközpontjától 2 km-re, az E7-es út varsói kijáratánál helyezkedik el. A szálloda egész területén ingyenes a Wi-Fi-hozzáférés. A Hotel Apis tágas és légkondicionált szobái klasszikus dizájnnal, LCD TV-vel, szőnyegpadlóval és fabútorokkal rendelkeznek. Mindegyik lakóegységhez íróasztal és zuhanyzóval ellátott, saját fürdőszoba tartozik. Ingyenes palackos víz biztosított.
  A Hotel Apis személyzete a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A lazítani vágyók igénybe vehetik a rekreációs központot, kikapcsolódhatnak a szaunában, vagy kipróbálhatják a gőzfürdőt (felár ellenében).
  A Hotel Apis étterme, a Deseo lengyel és nemzetközi fogásokat kínál. Vegetáriánus és gluténmentes ételek is kérhetők. A helyszínen kávézó is helyet kapott.
  A közeli buszmegállóból könnyen elérhető Krakkó 3,6 km-re fekvő óvárosa. Az E77-es autóút közvetlenül a szálloda mellett, a 79-es főút pedig kevesebb 650 méterre helyezkedik el.
  A krakkói Glowny vasúti pályaudvar és a Galeria Krakowska bevásárlóközpont egyaránt 3,3 km-re található. Egy vízi park 3 km-re, a Business Quattro Park pedig kevesebb mint 500 méterre fekszik a szállodától. A Kazimierz negyed 5 km-re várja látogatóit.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: