Szabad helyek


Gästehaus Jäger Mariapfarr

5571 Mariapfarr, Am Weiher 27.
  Szeretettel várják a családias vendégházban, nem csak a síszezonban! Magyar személyzettel, kedvező árakkal, bőséges reggelivel állnak rendelkezésére Mariapfarr központjában, Lungau hóbiztos síterepei közelében. Gyerekbarát, családi sípályák találhatók a közelben, az ingyenes síbusz a háztól 50 méterre levő buszmegállóból indul.
  
  2-3-4 ágyas szobákat kínálnak reggelivel, vagy reggeli nélkül, családoknak, baráti társaságoknak is. Minden szoba saját zuhanyzó, WC-vel, TV-vel rendelkezik, a házban WIFI kapcsolat található. A kertben zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.
  Az első emeleten 2 db teraszos és egy terasz nélküli 2 ágyas, saját zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel, hűtővel rendelkező szoba található. A tetőtérben 2 db családi szoba (3-4 fős) és egy saját, külső zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel rendelkező turista szoba (2+2fő) került kialakításra. A családi szobák teraszosak, TV-vel, hűtővel is rendelkeznek.
  A vendégház a katolikus templom mellett, a faluközpontban található, 50 méteren belül megtalálható szinte minden, például éttermek, bolt,kávéház. A környék tavasztól őszig is rengeteg szépséget, jó kikapcsolódást tartogat mindenkinek.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások