Szabad helyek


Hotel Sonnhof*** - Gröbming

8962 Gröbming, Hofmanning 203.
  A Hotel Sonnhof*** Budapesttől mindössze 470 km-re a hegyek között megbújva fekszik a gyógyítóan tiszta levegőjéről híres gyógyüdülőhely Gröbming, a közismert Schladming Dachstein sí régió központjában.
  A magyar tulajdonban lévő 2 emeletes, 3 csillagos szálloda a város legmagasabb pontján fekszik, így a szobák ablakaiból és az erkélyekről remek kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. A vidéki stílusban épült szállodában összesen 28 két, illetve három ágyas szobából választhatnak a vendégek. Minden szoba fürdőszobás, TV-vel, rádióval, telefonnal felszerelt. Az internetre wifi-n keresztülcsatlakozhatnak. Néhány apartman konyhasarokkal rendelkezik, egyes szobák összenyithatóak.
  A téli sportok szerelmeseit számos lehetőség várja. A legközelebbi családi sípályák a Gröbmingi Stoderzinken, a szomszédban található Galsterberg – távolsága 6 km – síiskolával, gyermekprogramokkal várja a kicsikkel érkezőket. Hausban szállhatunk,be az un. „schladmingi síhintába” és innen tovább elérhető a Ski-amade 860 km hosszú sípályarendszere; több mint 100 sífelvonóval, 200 km sífutópályával, síiskolákkal, szánkópályákkal. Síbuszok a háztól és a központból (200 m) indulnak.
  Az aktív nyaralást kedvelőket pedig több száz kilométernyi túraútvonal, moutain bike pálya, kerékpáros és lovas ösvény invitálja felfedezésre. Mindez a lenyűgöző hegyek, alpesi legelők és kiterjedt völgyek vidékén.
  A rusztikus bútorzatú étterem az osztrák és a magyar konyha jellegzetes ételeit, a szállóvendégeknek büféreggelit és háromfogásos választható menüvacsorát kínál.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Béla
5 pont
Kedves személyzet, kitűnő ár-érték arány! Remekül éreztük magunkat :)
Dorottya EGER
5 pont
Tavaly voltunk gyermekkel és nagyon szuper volt , nagyon kedves a személyzet , jó a vacsora, negatív: nem volt hó decemberben