Szabad helyek


Hotel Kürschner - Kötschach-Mauthen

9640 Kötschach-Mauthen, Schlanke Gasse 74
  A fedett és szabadtéri medencéket kínáló, 13.000 m²-es parkkal körülvett, családi és wellness-szálloda az olasz határtól néhány km-re, a karintiai Gail-völgyben, Kötschach-Mauthen városában várja vendégeit. A wellnessközpontban relaxáló masszázskezelések, illatos fürdők, szépségkezelések, edzőterem, szénafürdő, teázó, tepidáriumot magában foglaló szaunarészleg, pezsgőfürdő, gőzfürdő, finn szauna és medence garantálja a feltöltődést.
  Síterep – Nassfeld: Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, mert minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: bőséges mennyiségű hó és rengeteg napsütés! A síterep nagysága - 110 km! -, a változatos nehézségű sípályák, a modern sífelvonók, a tökéletes hóbiztosság és az egész szezonban kitartó, átlagosan 8 méteres friss hóréteg nagyon meggyőző. Kiváló adottságainak és teljes körű szolgáltatásainak köszönhetően a vendégek "első osztályúnak" szavazták meg Nassfeldet egész Ausztriában. A különleges kedvezmények és szolgáltatások felejthetetlenné teszik a síelést!
  A környék kiválóan alkalmas túrázásra, míg a Gailtalgolf golfpályán golfozásra is lehetőség nyílik. Télen, összesen 152 km-nyi sífutópálya várja a sport szerelmeseit. Kötschach családi síterepe és a 20 km-re fekvő nassfeldi síterület szintén remek téli szórakozást kínál.
  A szállodában regionális és olasz ételeket, illetve borokat szolgálnak fel. Az allergiában szenvedők számára speciális ételekkel is kedveskedik a szálloda.
  A kicsiket gyermekrészleg, professzionális gyermekfelügyelet, remek programok, valamint a kertben hatalmas játszótér, nyuszisimogató és még sok más várja. A szülők kellemes kikapcsolódását szintén számos programlehetőség, többek között vezetett túrák, nordic walking (síjárás) és borkóstolók szolgálják.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: