Szabad helyek


Hotel Gejzír - Karlovy Vary

36021 Karlovy-Vary, Slovenská 5A
  A Gejzír Hotel Karlovy Vary egyik legszebb részén kínál szállást, erdővel és wellness parkokkal körülölelve. A hotel egy tenisz komplexum közepén található, amely 14 teniszpályából áll. 5 km-es körzetben 4 golfpálya is található.
  A szálloda 9 db egyágyas, 17 db pótágyazható kétágyas szobával rendelkezik, valamint 2 lakosztállyal. Zuhany , WC, színes TV és telefon minden szobában található.
  Az étterem kellemes környezetben áll rendelkezésre a nap folyamán, ahol sokféle hideg - és meleg étellel, a cseh konyha specialitásaival és üdítőitalokkal várják a kedves vendégeket. Nyáron a teraszon fogyaszthatják el a különböző fogásokat.
  A társalgó megfelelő környezetet biztosít a társadalmi események, szemináriumok, bankettek, esküvők, családi összejövetelek számára. A szálloda zárt parkolóval is rendelkezik.
  A következő szolgáltatások vehetők igénybe: szauna, masszázs, balneoterápia, tenisz (oktatók is állnak rendelkezésre) sakk, golf, úszás, stb. A szálloda lehetőséget nyújt csoportos utazáson való részvételre is Prágába, amelyre a helyszínen lehet jelentkezni.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: