Szabad helyek


Hotel Szent János*** Eger

3300 Eger, Szent János u. 3.
  Igényes hotelt keres a belváros szívében? Néhány percre Eger nevezetességeitől? Akkor Önnek a Hotel Szent János jelenti a legjobb választást!
  A Hotel Szent János néhány percre helyezkedik szinte mindentől, amit Önnek Egerben látnia érdemes. Olyan vendégek érkezését várjuk, akik szeretik a pezsgést, a városnézést, akik szabadságuk alatt valóban feltöltődni szeretnének, méghozzá aktív programokkal.
  Ha a szállodában száll meg, elég néhány lépést tennie ahhoz, hogy megcsodálhassa a méltán híres Egri Székesegyházat, az Egri Várat, a Minaretet, számos templomot, múzeumot, Líceumot, a város alatt található egri pincerendszert.
  A Hotel Szent János Eger 1997-ben épült a történelmi belváros szívében, a Dobó tér szomszédságában. Minden szobája (13 db) légkondicionált, fürdőkádas vagy zuhanyfülkés, tévével, minibárral, telefonnal, szobaszéffel, és internet hozzáférési lehetőséggel felszerelt. Az impozáns téli kert alkalmas kisebb rendezvények, árubemutatók, tárgyalások megrendezésére.
  Szolgáltatások: svédasztalos reggeli, saját parkoló, nemdohányzó szobák, szélessávú internet csatlakozás a szobákban, 24 órás portaszolgálat, programszervezés, aerobik órák, szauna, szolárium.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: