Szabad helyek


Hotel Zagreb *** Karlobag

53288 Karlobag, B. Jelačića b.b.
  A Hotel Zagreb egy csodálatos helyen, a Velebit-hegység lábánál található, ahol a mediterrán és a tengeri klíma találkozik egymással a szállodából pedig a fenséges Pag-szigetre nyílik kilátás.
  A hotel a tenget partvonalán található, a strandon pedig blokkok teszik lehetővé, hogy úszni lehessen a kristálytiszta vízben. A strand a szállodától csupán 50 m-re fekszik és teljes hosszában, 300 m-en terül el.
  A szálloda 104 szobával és 9 lakosztállyal rendelkezik. A kétágyas és három ágyas szobák zuhanyzóval, WC-vel, erkéllyel, légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel és telefonnal felszereltek. A szállodában ajándékbolt, TV szoba, és konferencia terem is található.
  Kellemes környezetben, magas színvonalú szolgáltatásokkal várják a vendégeket: étterem, kávézó, pizzéria, ajándékbolt, két kisebb terem, konferenciaterem (200-250 fő részére) várja a vendégeket, ezen kívül egy nyitott terasz gyönyörű kilátással a Pag-szigetre.
  A napfényes tengerparton úszással, napfürdőzéssel töltött nap után a nyitott teraszon pihenhetnek, ahol élő zenével kedveskednek, vagy a szállodában található szórakozóhelyen is táncolhatnak.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: