Szabad helyek


Hotel Evianquelle*** Bad Gastein

5645 Bad Gastein, Nassfelder Weg 2-4
  A Gastein-völgyben, Böckstein településén fekszik a Hotel Evianquelle, amely erkélyes szobákat kínál kilátással a környező alpesi tájra. A szálloda saját, természetes vízforrással, valamint pisztrángos tóval és egy hegyi patakkal is rendelkezik. A szállodában ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.
  A Hotel Evianquelle minden tágas lakóegysége erkéllyel, saját fürdőszobával és faburkolatú mennyezettel rendelkezik. A legtöbb szobához nappali, néhányhoz pedig konyhasarok is tartozik.
  A szállodában svédasztalos reggelit szolgálnak fel minden reggel. Egy kert ls egy terasz grillezési lehetőséggel is a vendégek rendelkezésére áll. Csomagolt ebéd igényelhető.
  Böckstein településének központja 7 perces sétával elérhető. Egy jégpálya és szánkópálya üzemel Bad Gastein üdülőközpontban, 4 km-re a szállodától. Ugyanitt üzletek, éttermek, bárok és kávézók is várják a vendégeket.
  A helyi síbusz 200 méterre áll meg az épülettől, a sífutó pályák 500 méterre találhatók. A Hotel Evianquelle a Ski Amade síterületen fekszik, és sítárolót biztosít a helyszínen. Lovaglási lehetőség, a Gastein golfklub és nyilvános uszoda mind elérhetők autóval 8 perc, vagy annál rövidebb idő alatt is. A Gastein-i síterület Ausztria legnagyobb és legszebb síterületei közé számít, mind deszkásoknak, mind síléccel érkezőknek kitűnő hó-, és pálya viszonyokat kínál. (2700 m-ig) A legmodernebb felvonókkal, 200 km jól karbantartott pályával, varázslatos téli tájjal várja a vidék a sportolni vágyókat. A táj adottságai a Gastein-i termálvízzel kombinálva, melyet 18 forrás kínál, aligha találunk kikapcsolódásra alkalmasabb helyet.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: