Szabad helyek


Alpengasthof Tanzstatt - Lachtal

8831 Schönberg, Lachtal, Lachtal 364
  Családias hangulatú alpesi panzió kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít mind a sportot, túrázást szerető, mind az egészséges életmódot kedvelők számára. A hotelből egyedülálló kilátás nyílik a hegyekre és a településre.
  Szobái többnyire apartman jellegűek, ízlésesen berendezettek, nagy részük erkélyes. A téli sport szerelmeseinek ideális a téli vakáció eltöltésére, mert a házból közvetlenül a pályára léphetünk ki. Különösen előnyős ez több gyerekes családok részére, ahol még van kisgyerek is, hisz a felváltva tudnak vigyázni a gyerekekre illetve felválva tudnak síelni a szülők. Az 55km-es pályarendszer szintén családbarát , mert a kezdőtől a haladó szintig minden féle pálya megtalálható. A gyerekek tanulását segíti a kinder Lachtál a varázsszőnyegével, valamint az igen képzett oktatóival. A freeride kedvelőknek se okoz csalódást a hely, mert két alternatív útvonal van kijelölve a porhó szerelmeseinek.
  Aki még ezek után sem fáradt el az leszánkózhat a szállástól 400 m-re található kivilágított szánkópályán vagy korcsolyázhat a szánkó pálya aljánál található jégpályán. Rossz idő esetén a házban fitness gépek, szauna és ping pong asztal található.
  Gasztronómiai választékunk grillételek, stájer ínyencségek és ízletes sültek mellett a magyar konyha kedvelt ételei is szerepelnek. Apukák az esti beszélgetéshez hét féle helyi sörből vagy a borlapunk kínálatából válogathatnak.
  Nyaralásának a gondtalanságát a mindig segítőkész kedves személyzetünk biztosítja. Szeretettel várja Önt egy tartalmas pihenésre az Alpengasthof Tanzstatt személyzete.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások