Szabad helyek


Hotel Continental*** Lovere

24065 Lovere, Viale Dante 3
  A Continental Hotel az Iseo-tó partján található, panorámás kilátást nyújtva a tóra és a környező hegyekre. A hangulatos és barátságos hotel Olaszország egyik legszebb falujában helyezkedik el, közel Lovere történelmi központjához. A sétányon alig 5 perc alatt lejuthatnak a főtérre és a központhoz.
  Az erkélyek csodás kilátást biztosítanak a környező természetre és a Mount Adamello csúcsára.
  A hotel ideális családi nyaralásokra, és üzletemberek részére egyaránt. A közelben van egy nagy zöld terület a gyermekek számára. Nyáron a vendégek sütkérezhetnek a napozó teraszon, télen pedig akár síelhetnek is, ezenkívül kölcsönözhetnek kerékpárt, elmehetnek túrázni, kenuzni, használhatják a teniszpályát vagy akár búvárkodhatnak is
  A Hotel Continental 42 nagy szobát kínál, nagy erkéllyel vagy terasszal. Minden szobához saját fürdőszoba, széf, minibár, légkondicionáló és TV tartozik. Ezenkívül a szálloda ingyenes parkolási lehetőséget és internetet kínál.
  A Continental Hotel egész évben egészséges ételeket kínál, remek, barátságos kiszolgálással, vagy akár reggelizhetnek a szobában, esetleg, ha a vendég különleges étrendet igényel, nagyon szívesen segítenek abban is.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: