Szabad helyek


Park Hotel Gyula***

5700 Gyula, Part u. 15
  Gyula az ország délkeleti részén, a román határ közelében fekszik. A város történelmi atmoszférája, a környék változatos tája, a kulturális programok és a csodálatos erejű gyógyvíz biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását, felüdülését, szórakozását.
  A Várfürdő az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros parkjában épült ki, mely ma természetvédelmi terület. Négygenerációs fürdőben minden korosztály megtalálja a maga számára legkellemesebb időtöltési lehetőséget. A fiatalok, illetve családok részére számtalan szórakozási mód kínálkozik: gyermek viziparadicsom, pezsgő és hullámfürdő, strandröplabda-pálya, óriás- és kamikázecsúszda, fedett és nyitott uszoda, valamint változatos kulturális és strandprogramok. A felnőtt és az idősebb korosztály kellemes környezetben pihenhet, szaunázhat, sétálhat, napozhat, gyógyulhat és fürödhet.
  Az idén teljesen felújított A Park Hotel festői környezetben található, a Várfürdővel szemben, a bejárattól 20 méterre. A Hotel 58 nemdohányzó szobával várja a vendégeket a Várfürdőre illetve a Csigakertre nyíló kilátással.
  Minden szobában színes tv, hűtőszekrény található. Továbbá ingyenes internet kapcsolatot, széf szolgálatot, parkolót biztosítunk, valamint 2 lift, nyári medence és szauna szolgálja a vendégek kényelmét.
  Éttermünkben a magyar konyha remekei, gasztronómiai és vegetáriánus specialitások egyaránt megtalálhatóak. Különtermeink remek helyszínéül szolgálnak különböző rendezvények lebonyolítására. A nyári Söröző- és Grillteraszról remek panoráma nyílik a szállodát körülvevő parkra.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: