Szabad helyek


Hotel Centrale*** Velence

30170 Velence, P.le Blood Donors 14
  A Hotel Centrale Mestre városában található, 20 méterre a Velencébe tartó buszok megállójától. A szálloda csupán 2 perces sétára található a történelmi központtól és a főtértől, és 8 km-re Velencétől.
  Velence könnyen megközelíthető busszal (7-es és a "Venezia"), amely 10 percenként jár a hotel előtti megállóból, 24 órán keresztül. Az utazás 15 percig tart. A velencei „Marco Polo” repülőtér 15 km-re található a hoteltől. A repülővel érkezők taxival vagy a 15-ös számú busszal juthatnak el a szállodába, amelynek megállója szintén közel van a szállodához. A „Marconi” repülőtérről érkezők egy különleges buszjárattal mehetnek a Velence – Mestre vasútállomásra és onnan tudják elérni a Hotel Centralet. A Velence - Mestre vasútállomás 1,5 km-re található a hoteltől. Az állomás gyalog 15-20 percre van, de csatlakozik az 1., 9. és 31 számú buszvonalakhoz is.
  A szálloda 100, különböző stílusban berendezett szobával várja vendégeit. A szobák ízlésesen berendezettek, és rendelkeznek minden komforttal, ami a vendégek kényelmét szolgálja, mint például a légkondicionáló, a fűtés, saját fürdőszoba, satellite TV, hajszárító, valamint telefon.
  A hotelben egy bár is található, valamint Wi-Fi is elérhető. Minden nap egyszerű olasz reggelit szolgálnak fel, amely kávéból és péksüteményekből áll.
  A vendégek minden szerdán és pénteken ellátogathatnak a közeli piacra. A város egyik legjobb étterme 5 perces sétára van a szállodától.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások