Szabad helyek


Major Hotel*** Krakkó

31-32 Krakkó, Gdyńska 6.
  A Major Hotel a Balice Repülőtér közelében található, ahonnan könnyedén megközelíthető az E77 autópályán. A belváros csupán 4 km-re található a szállodától.
  A tágas szobák modern felszereltségűek. A vidám színűre festett szobák Tv-vel ellátottak, ingyenes kábel csatornákkal, valamint íróasztal és WiFi internet is található bennük. Mozgássérült szobák is találhatóak a szállodában, valamint külön folyosón találhatóak a dohányzó és a nem dohányzó szobák.
  Egy hosszú nap után, a történelmi város felfedezését követően jól esik egy ízletes vacsora, amelyet a szálloda éttermében költhetnek el. Itt megtalálhatóak a tipikus lengyel ételek, de az európai konyha is képviselteti magát. Remek kávékülönlegességek és bársonyos forró csokoládé fogyasztható a hatalmas téli kertben és a hotel bárjában.
  A figyelmes személyzet sok szeretettel várja a vendégeket és mindenben a segítségükre lesz. A barátságos és szívélyes környezet garantált. A szálloda kialakítása a mozgássérült vendégek részére is biztosítja a könnyű megközelíthetőséget, és egy tágas parkoló is a vendégek rendelkezésére áll.
  A Major Hotel Krakkó északi felén található. A belváros, a vasútállomás és a busz állomás egyaránt 10 perces autóútra található.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: