Szabad helyek


Hotel Sirály *** Zamárdi

8621 Zamárdi, Kiss Ernő utca 1/c
  Szállodánk a Balaton leghosszabb szabadstrandjának egyik legkedveltebb részén helyezkedik el, közvetlenül a vízparton. A tó közelsége, a könnyű elérhetőség, a gondozott strand és az egyedülálló környezet miatt méltán váltunk népszerűvé a fiatalok és a gyermekes családok körében is. Mivel egész évben nyitva vagyunk, az év bármely szakában tudunk szállást biztosítani, legyen szó átutazó vendégekről, vagy üzleti céllal erre járókról.
  Akár Budapestről érkezik, akár másfelől jön Zamárdiba minden irányból könnyű minket megtalálni.
  A szálloda fekvése már első látásra is csábító: csak egy ugrás és máris a vízben találja magát az ember! Az előttünk húzódó szabadstrand nemcsak a helyi vendégek között népszerű, de a környező településekről is sokan keresik fel a kiváló fürdőzési, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek miatt. Bár nyáron az élet zsong a Balaton-parton, szállóvendégeink kipihenten ébredhetnek, hiszen közvetlen közelünkben nem található semmilyen hangos éjszakai szórakozóhely.
  Az épület mellett kialakított udvaron szállóvendégeink számára nyugodt környezetben biztosított a napozás lehetősége akkor is, amikor a főszezoni nyüzsgés miatt a strand már zsúfolt. Saját parkolóval rendelkezünk, az utcai forgalomtól sorompóval elválasztva hagyhatják autójukat!
  A nyári hónapokban összesen 24 szoba és egy apartman áll vendégeink rendelkezésére. Két-három ill. négyágyas szobáink vannak, tágas apartmanunk pedig első osztályú körülményeket biztosít az itt lakóknak. Minden szobánk fürdőszobás (zuhanyzó, mosdó, WC), korszerűen berendezett és televízióval ellátott. A szobák túlnyomó többségéből erkély vagy terasz nyílik a szabadba, ahonnan udvarunkra ill. a Balatonra pillanthatunk.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: