Szabad helyek


MenDan Magic Spa&Wellness Hotel **** Superior - Zalakaros

8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.
  A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdőszomszédságában 308 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit. Az elegancia és otthonosság, a profizmusés kedves közvetlenség kettősségét tükrözi stílusunk, hangulataink.
  Egy kis ízelítő a MenDan világából: Merüljön el az úszó-, termálvizes-, élménymedencékben vagy a pezsgőfürdõben, élvezze a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesse testét egy illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, lelkét aromafürdővel vagy az élményzuhanyokkal.rnrnSzépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel. Ez az apró szelet is tükrözi szállodánk kínálatának sokszínûségét, mely minden ízében alkalmazkodik Vendégeink igényeihez, úgy, hogy Ön észre sem viszi.
  Gyakorlati és luxus szolgáltatások, apró kis fortélyok szolgálják kényelmét, mint: 24 órás recepció,egészségpénztári kapcsolatok, mozgássérült szobák, internet szolgáltatás a szobákban, mozi csatornák, légkondícionáló, fogorvos, kerékpárkölcsönzés, gyermekfelügyelet, esti élőzene, transzferszolgáltatás, golfszimulátor... és még végeláthatatlanul folytathatnánk a sort.
  A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior vállalja különböző konferenciák, ülések, továbbképzések, meetingek, csapatépítő tréningek és egyéb rendezvények teljes körű megszervezését, lebonyolítását. rnTermeink összenyithatóak, így kisebb és nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására is alkalmasak. Konferenciatermünk 642 m2 összterületű, 600 fő befogadására alkalmas, igény estén 4 kisebb teremmé alakítható.
  Válassza a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior-t, ahol egyéni, cégre szabott rendezvényekkel, tökéletes szervezéssel, csodálatos környezettel és különböző programokkal várjuk Önöket!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: