Szabad helyek


Corso Boutique Hotel**** - Gyula

5700 Gyula, Megyeház u. 1.
  A Corso Boutique Hotel Gyula élénk belvárosának középpontjában, az üzleti és kereskedelmi centrumban fekszik, néhány percre csupán a jól ismert nevezetességektől. Kényelmes, rövid sétával elérhető a híres Gyulai Vár, a Várfürdő, a múzeumok, üzletek, éttermek, cukrászdák, szórakozóhelyek. A szálloda hátsó - parkoló felöli - bejárata a gyulai korzóról nyílik, így vendégeink közvetlen a nyüzsgő sétálóutcán, az azt megtörő virágos parkokban, és hangulatos, szökőkutakban gazdag tereken találják magukat.
  
  Szobáink megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma & design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével. A hotel design koncepciójának kialakításakor elsődleges szempont volt Gyula természet közeli mivoltának hangsúlyozása.
  Szállodánk összesen 20 szobával áll vendégei rendelkezésére. Köztük egy- és kétágyas standard szobákat, melyből két szoba akadálymentesített, valamint 1 standard négyfős családi szobát, 5 superior szobát és 1 lakosztályt kínálunk. Minden szobánk zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Szobáink nemdohányzóak.
  A szálloda vendégei részére félpanziós lehetőséget kínál. A svédasztalra a többféle illatos, gazdag leves illetve változatos előétel mellé különböző húsételek kerülnek gazdag köretválasztékkal. Az ínyenc vacsora zárásaként sütemények közül válogathatnak vendégeink. Egyedi igények (vegetáriánus, vegán, illetve bármilyen érzékenység esetén) kérjük tájékoztassák kollégánkat a foglalással egyidőben.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: