Szabad helyek


All Inclusive Tokaj Hegyaljai Disznótoros Hétvégék!
2 éjszaka 2 főre
69900 HUF-tól
Megveszem
Voucher felhasználható 2019.03.10-ig.
Csomag tartalma
Korlátlan italfogyasztás minden nap 21:00-ig /saját alkoholos italok (Száraz és félédes borok, szőlőpálinka, forralt bor.), szénsavas és szénsavmentes üdítők, savas és mentes ásványvíz, kávé, cappucino, forró csoki, tea/Borház bemutató és borkóstoló a borászat pincéjében házi sajtok és saját füstöltáruk kíséretében, (pénteken 18:00 órától kerül megrendezésre)Szállás kényelmes kétágyas szobában hétvégéken (péntektől vasárnapig)Uzsonna friss forró tepertő,
Az utazási voucher 2018. november 02 - 2019. március 10-ig használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban. Korlátlan wellness részleg használat (szauna, jakuzzi és kültéri jakuzzi) 07:00-tól 20:00-ig.Gyermekek részére játszótér, társasjátékok,Teljes ellátás péntek 14:00-tól vasárnap 10:00-ig. (Házias reggeli, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, hurka, kolbász, elengedhetetlen hagymás vér reggelire)
Tradicionális látvány disznótoros programon való részvétel (szombaton)Billiard asztal ingyenes használata,
Gyermek árak és felárak
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett)
Felhasználási feltételek
Az utazási voucher 2018. november 02 - 2019. március 10-ig használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.

Angyal Borászat - Tokaj Hegyalja

3908 Rátka, Meggyes-dülő -
  Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz. A jelenlegi formájában látogatható Borászat 2013.tavaszára került teljesen felújított állapotban a vendégek birtokába.
  Közel harminc hektáros birtokunkon a Hegyalja jellegzetes három szőlőfajtáját, - Furmintot a területek 60%-án, Hárslevelűt a területek 30%-án és Sárga muskotályt pedig a területek 10%-án – termesztenek. A szőlő elhelyezkedése Szerencs város és Ond község déli és dél-keleti dűlőiben helyezkednek el. Az ültetvényeken a munka tél végén a metszéssel kezdődik, melyet a tám rendszer igazítás és a szálvesszők lekötése követ. Május elején amint a zöldhajtások intenzív növekedésbe kezdenek, a Borház szőlőmunkásainak kis csapata a hajtások kiválogatását és a drótok közé fűzését végzi. Amint a zöldmunkát elvégezték, következik a sorok fáradságos kézi kapálása. Évszázados hagyományainkhoz hűen a szőlő első vágását Péter és Pál napján kezdik.
  A szüretig hátralévő időben a növényvédelmi és gépi talajmunkák mellett, még egy kézi kapálást és egy visszavágást végzeznek el a Bor háznál. A szüret kezdete előtt, - ami a régiónkban október elején kezdődik – három-négy héttel a szőlő kiablakolásával segítjik a fürtök megfelelő érését.
  Az épület 12 darab kétágyas szobával rendelkezik, melyek mindegyike fürdőszobával, LCD televízióval és „mini borbárral” felszerelt. Az ablakokból csodálatos kilátás nyílik Tokaj-Hegyalja változatos hegyvonulataira és nagy múltú községeire.
  Borházuk földszintje ad otthont wellness szigetünknek ahol egy tágas jakuzzi-ból gyönyörködhetünk a festői tájban, vagy méregteleníthetünk kényelmes finn szaunánkban. Előre egyeztetett időpontban számos masszázs közül lehet választani. Legkülönlegesebb kezeléseik alapanyaga természetesen maga a szőlő! A vendégek a nyitvatartási időn belül a Borház kültéri medencéjében is kedvükre felfrissülhetnek.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Diána
5 pont
Nyári ottlétünk alatt nagyon jól éreztük magunkat.
tamás
5 pont
nyugodt,tiszta,szuper cégeknek