Szabad helyek


WM Hotel System*** - Krakkó

31-241 Krakkó, Al. 29 Listopada 189
  A WM Hotel System épülete Krakkóban található, közvetlenül az E77-es gyorsforgalmi út mentén. Az ingyenes interneten kívül szauna és fedett úszómedence áll a vendégek rendelkezésére, térítésmentesen. A hotel a városközponttól 4 km-re található. A Galeria Krakowska bevásárlóközpont és a Glowny vasútállomás egyaránt 4,2 km-re fekszik.
  
  Krakkó főbb nevezetességei: a híres Flórián-kapu, mely 1307-ben épült és város védőszentjéről kapta nevét. A Királyi Kastély, mely a Wawel dombon található, gyönyörű gótikus épület. A város főtere, mely egyben Európa legnagyobb középkori főtere. És nem utolsó sorban a híres Posztócsarnok, amely nemcsak a vásárolni vágyóknak nagy élmény, de azoknak is akik csak nézelődnének.
  A WM Hotel fűtött szobáiban fából készült, meleg színű bútorok és íróasztal található. A vendégszobákhoz műholdas televízió, valamint tea- és kávéfőzési lehetőség tartozik.
  A vendégek étkezhetnek a szálloda éttermében, amely hagyományos lengyel ételeket kínál. A szállodában minden nap bőséges büféreggeli kerül terítékre. A szálloda elegáns lobbibárral is büszkélkedhet.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Török Gábor
4 pont
Pont kiváló a forma 1 alatt
Bringa
4 pont
Tiszta szobák, jó megközelíthetőség ,ajánlani tudom.