Szabad helyek


Hotel Krim*** - Bledi-tó

4260 Bled, Ljubljanska cesta 7
  A több mint 50 éve fennálló, hangulatos és jó konyhájáról ismert szálloda Bled központjában várja vendégeit, 100 méterre a Bledi tótól, egy sportkomplexum közelében. A Bledi-tó közelségének köszönhetően kirándulók és gyermekes családok a leggyakoribb vendégek. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik kedvező árú, középkategóriás szállást keresnek, esetleg több síterepet szeretnének kipróbálni, emellett gyönyörködni a Bledi-tó szépségeiben.
  A szálloda kifejezetten tökéletes pihenőhelyet kínál céges vagy sportolói csoportok számára, és kiválóan szolgál fiatal családosok részére.
  Az szálláshely több mint 115 szobával rendelkezik, melyek erkéllyel, fürdőszobával, telefonnal, műholdas TV-vel, valamint internetezési lehetőséggel felszereltek.
  Az épületben két, kiváló konyhával rendelkező, étterem, egy aperitif bár, valamint kávézó-bár, egy nagy képernyős televízióval felszerelt terem, szauna, szolárium, masszázs, valamint autóbuszok számára is alkalmas saját parkolórészleg található.
  Bled legnagyobb turisztikai attrakciója a gleccservájta Bledi-tó. Felette egy szirten pedig az emblematikus Bledi vár látható. A város Szlovénia szerte ismert a vaníliás krémeséről.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Nikolett
4 pont
A szobák egyszerüek de tiszták és az alkalmazottak kedvesek. Az Egy-kontinens sokat segített a foglalásban nagyon precízek , köszönjük.
Tamás Kristóf
4 pont
A táj gyönyörű, a konyha a szinvonalnak megfelelő, a szállás megfelelő, a kiszolgálás kiváló!