Szabad helyek


The Duke Hotel **** Róma

00197 Róma, Via Archimede 69.
  A The Duke Hotel **** Róma, a város szívében elhelyezkedő, csodálatos négy csillagos szálloda. A hotel felszereltségének és kényelmének köszönhetően igazi otthont nyújt távol igazi otthonunktól. Kiváló szállás üzleti utazóknak, pároknak, és családoknak egyaránt. Róma nevezetességei könnyen megközelíthetőek.
  A hotel a csodás kerttel rendelkező Villa Borghese területén helyezkedik el. A Villa Borghese Róma legnépszerűbb, nagy kiterjedésű parkja, évszázados fákkal, pázsitos tisztásokkal, tavakkal és szökőkutakkal, bonyolult úthálózattal, kerti lakokkal, nyári palotákkal.
  A Superior szoba felszereltsége önmagában is biztosítja a kényelmet. A 30 négyzetméteres szoba dupla ággyal vagy két különálló ággyal, íróasztallal, légkondicionálóval, műholdas televízióval, erkéllyel (a legtöbb szoba) és többek között szobaszéffel is rendelkezik. 2 felnőtt és egy gyermek részére ideális.
  A szálloda étterme az "I Duchi" méltán versenyre kelhet a környékbeli fantasztikus éttermekkel. Kínálatukban feltűnnek a tradicionális olasz ételek, ám alacsony kalóriatartalmú fogásokat is találunk az étlapon. Külön gondot fordítanak a gyermekekre, hiszen külön gyermekmenüvel is készülnek, valamint nemzetközi fogásokat is felszolgálnak.
  Róma nevezetességeiről ódákat zengenek. Amit biztosan meg kell tekinteni az a közelben lévő Villa Borgese, a 10 perc sétára lévő Flaminio Stadium-ot vagy a szintén 10 perc sétára lévő Maxxi Múzeumot. A 15 pernyi sétára lévő Auditorium Parco Della Musica koncert helyszínre is érdemes ellátogatni.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Krajcár
5 pont
Rómában a szállások közül az egyik legjobb választás, csodás környezet, elérhető ár-érték arány az egykontinenstől
Horváth Károly
5 pont
Itt igazán el tudod felejteni a koszos római szállásokat, valóban olyan mint a képeken, a szeméyzet beszél nyelveket, tiszta, központi
Rózsa Jelena
5 pont
Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük.