Szabad helyek


Hotel Best Roma****

00185 Róma, Via di Porta Maggiore 51.
  A Hotel Best Roma szálláshelye Róma szívében fekszik, közvetlenül a lenyűgöző Porta Maggiore téren, ahol egy történelmi kapun át lehet belépni az óvárosba. A szálloda a Colosseum és 2 katedrális, a San Giovanni in Laterano és a Santa Maria Maggiore között terül el, rövid távolságra a Forum Romanum és a Trevi-kút látnivalóitól.
  A szálláshely közelében található több buszjárat, valamint a metró (A vonal) megállója, amely gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a város minden részéhez. A Best Roma környékén 2, éttermeiről és élénk éjszakai életéről híres övezet is van: a Via del Pigneto sétálóutca és a San Lorenzo egyetemi negyed.
  A 2008-ban épült szálloda tökéletesen ötvözi az eleganciát a kényelemmel, a stílust a minőséggel. Az Örök Város lenyűgöző látnivalóinak megtekintése vagy a hajnalig tartó szórakozás után a vendégek nyugodt pihenésre számíthatnak a kényelmes szobákban, ahol antik stílusú dekoráció és berendezés biztosítja a római hangulatot.
  A szálloda szobái rendelkeznek légkondicionálóval, műholdas lcd tv-vel, minibárral, széffel, wifi csatlakozással, telefon vonallal és saját márvány fürdőszobával. A szobák elektornikus kuclskártya rendszerrel nyithatóak. Az ingyenes kontinentális reggelit a recepció mellett, az elegáns hallban vagy a szobában lehet elfogyasztani.
  Róma történelmi központja Európa egyik legnagyobb és műemlékekben leggazdagabb történelmi városközpontja, 1980 óta az UNESCO Világörökség része. Kihagyhatatlan látnivaló a Vatikán enklávéja. Ez az 1929 óta létező ország 44 hektáros területével világ legkisebb országának számít. Az apró ország fő látványossága a Szent Péter-tér, és bazilikája, a Szent Péter-bazilika, meg persze a 14 csodálatos vatikáni múzeum.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: