Szabad helyek


Relais Firenze Stibbert

50134 Firenze, Via Raffaello Lambruschini 39.
  A Relais Stibbert Firenze egy öko-barát, családi üzemeltetésű B&B Firenze történelmi központjától pár perc sétányira, illetve kiváló buszközlekedéssel elérhető.
  Minden szoba LCD TV-vel, műholdas csatornákkal felszerelt, és minden szobához tartozik egy kellemes válogatás különféle gyógynövény teákból. Glutén mentes és koscher ételek is elérhetőek, kérés szerint.
  A várost olyan hírességek neve fémjelzi, mint a Medici család, Amerigo Vespucci, Dante Alighieri, Francesco Petrarca, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarrot, Franco Zeffirelli, Guccio Gucci és még számos tudós, felfedező, művész.
  A szállás a Stibbert Park-kal szemben található, 15 perc sétára a városközponttól. Buszok a Santa Maria Novella vonatállomásról indulnak körülbelül 5 percenként.
  A szálloda, Firenzének egy csendesebb, kellemesebb részén helyezkedik el, ahol kellemesen tölthetjük éjszakáinkat és pihenésre szánt időnket, de a város nevezetességeiért sem kell sokáig gyalogolni. A történelmi belvárost 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította majd 1986-ban elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet. Firenze legfőbb látnivalói a város négy kisebb részre osztható központjában helyezkednek el, amelyeket gyalog könnyű megközelíteni. Ezeknek a részeknek a tájékozódási pontjai a következők: a belváros keleti részét Santa Croce, az északit a San Marco, a nyugatit a Santa Maria Novella és a folyó túloldalán lévő Oltarnót a Palazzo Pitti fémjelzi.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:

Szolgáltatások