Szabad helyek


Grandhotel Lienz***** - Lienz

A-9900 Lienz, Fanny-Wibmer-Pedistrasse 2.
  A Grand Hotel Lienz egy fényűző, 5 csillagos szálloda. Exkluzív környezetben fekszik, a festői Lienz szívében, Kelet-Tirolban. Lienz hegyei, a gyönyörű Dolomitok veszik körül. A luxus szobák és lakosztályok a nyugalom szigetei. Exkluzív környezetet kínálnak, valamint gyönyörű kilátást a hegyekre.
  A Grand Hotel Lienz 1400 m²-es wellness-részlegén wellness-, gyógy- és szépészeti kezelések is várják a vendégeket. A Medical Wellness Centre wellness-részlegén minden olyan szolgáltatás biztosított, mely a testi-lelki pihenéshez szükséges. Egyéni wellness-kezeléseket lehet igénybe venni, harmonikus környezetben. Az exkluzív gyógyfürdőben pedig igazi kényeztetésre nyílik lehetőség.
  A Medical Wellness Centre az egészségre jótékonyan ható kezelésekre összpontosít. Rendkívül hatékony, táplálkozással, vitalitással és az egészséges életmóddal kapcsolatos wellness-programok állnak rendelkezésre.
  Az 5 egyedi tervezésű étterem és társalgó kifinomult gasztronómiai élményt kínál, exkluzív környezetben. Az Isel folyóra néző napozóteraszon pedig italok fogyaszthatók. A jól feltöltött borospincében a borok egyedülálló választéka várja a vendégeket a világ minden tájáról, minden gasztronómiai csemegéhez megtalálható itt a tökéletes kísérő.
  Lienz két különálló sípályarendszert foglal magába, melyek a várost körülvevő hegyoldalakra épültek ki. Míg a napsütötte Zettersfeld könnyű terepei elsősorban a családosok számára ideálisak, addig Hochstein változatos nehézségfokozatú pályáival a tapasztaltabb sízőknek jelentenek kihívást. Mindkét síterepről csodálatos kilátás nyílik a környező Lienzi Dolomitok szikláira.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
gábriell
5 pont
fantasztikus szálloda