Szabad helyek


Stadthotel Hoffinger Vienna*** - Bécs

A-1230 Bécs, Schuppengasse 19-21.
  A Stadthotel Hoffinger Vienna Bécs külvárosi lakónegyedében található, nagyon közel Közép-Európa legnagyobb bevásárlóközpontjához. A szállodától mindössze 5 perces sétára van az U6-os metróvonal Alterlaa megállója, így a jól kiépített metróhálózat segítségével a belváros könnyen és gyorsan elérhető. A szállodai szobákból fantasztikus kilátás nyílik Bécs belvárosára és a hotel otthonos kertjére.
  A hotelnak magán parkolója van, melyet a vendégek ingyenesen használhatnak amennyiben autóval érkeznek. A Budapestről induló vonatok általában a Déli pályaudvarról indulnak és a Wien Südbanhof pályaudvarra érkeznek, de némely vonat a Keleti pályaudvarról a Wien Westbanhof pu-ra megy. A pályaudvaroktól taxival vagy metróval juthatunk el a szállodáig, nagyjából 10-30 perc alatt. A szálloda 35 ízlésesen berendezett szobával várja vendégeit, melyekből többféle típus is elérhető, mint például a Business szoba, Economy szoba és különböző lakosztályok. Ezen kívül bár és reggeliztető terem áll a vendégek rendelkezésére.
  A szálloda kedves, segítőkész személyzettel és jó felszereltséggel várja a pihenni vágyókat. A szobákat az érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni és az elutazás napján 10:00-ig kell elhagyni. Háziállatok külön kérvényezéssel engedélyezettek a szálláson.
  A schönbrunni Palota és az állatkert mindössze 4 km távolságra található a szállodától, illetve számos további látványosság is könnyen megközelíthető innen.
  A város talán leghíresebb látnivalója a Schönbrunn Palota az Osztrák-Magyar Monarchia volt kastélya, \"Ausztria Versailles-a\", egykor az udvari élet központja ma már bárki számára látogatható. Itt visszamehetünk a történelemben, és elképzelhetjük, milyen volt a királyi udvartartás élete a 18-19. században. A belépő a felnőttek számára nagyjából 10-14 € körül mozog. További fontos látnivaló a Szent István Székesegyház, a Belvedere Palota vagy a Ringstrasse.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: