Szabad helyek


Classics Hotel Porte de Versailles*** - Párizs

92130 Párizs, Issy les Moulineaux, Rue Georges Marie 3.
  A Classics Hotel Porte de Versailles szállása a Porte de Versailles mellett, egy csendes utcában található. Modern szobák, figyelmes kiszolgálás és ingyenes Wi-Fi várja a vendégeket. A szálloda belvárosi elhelyezkedésű, Párizs 15. kerületében található (15th arrondissement) és a 2-es utazási zónában. A hotelhez legközelebb a 12-es metróvonal Corentin Celton megállója van, nagyjából 300m-re.
  A szálloda nem messze terül el a kongresszusi központtól, a fontosabb látnivalók pedig, mint az Eiffel-torony, Notre Dame vagy a Louvre múzeum metróval könnyen megközelíthetők. A vendégek egy finom, hideg és meleg ételekből álló büféreggelivel kezdhetik a napot a kertre néző verandán.
  A nap végén a meghitt hangulatot kínáló társalgóban és bárban kellemes ellazulásra nyílik lehetőség egy finom ital mellett. A sötét fabútorokkal berendezett, légkondicionált szobák hajszárítóval és síkképernyős TV-vel rendelkeznek.
  A szállodában 24 órán át működő recepció van. A szobákat az érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni, az elutazás napján pedig 12:00-ig kell elhagyni. Párizs egyike azoknak a városoknak, ahol a legtöbb épített látnivaló található.
  Párizs leghíresebb szimbólumai közé tartozik az Eiffel-torony és a Diadalív, de a városra gondolva biztos mindenkinek eszébe jut a híres Louvre Múzeum is, mely Franciaország legnagyobb és a világ egyik leghíresebb múzeuma. Itt az európai képzőművészetek gyűjteménye mellett egyiptomi, iszlám, keleti, görög, római és etruszk emlékek is megtekinthetők. További fontos látnivalók, melyet Kedves Utasaink is megtekinthetnek párizsi útjuk során: Sacré Coeur, Champs-Élysées, Sorbonne Egyetem, Musée d'Orsay.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: