Szabad helyek


Hotel Kucera*** - Karlovy Vary

36001 Karlovy-Vary, Stará Louka 2/375.
  Az Art Nouveau stílusban épült Hotel Kucera Karlovy Vary, Csehország legnagyobb fürdővárosának központjában helyezkedik el. A kiváló elhelyezkedéshez közvetlen személyzet és elérhető árak társulnak.
  A város főbb történelmi emlékhelyei és látványosságai mind a közelben találhatóak: a Diana kilátó mindössze 150 m-re, a Loket kastély 15km-re a Becov Palota pedig 20 km-re található. A szálloda étterme a 2. emeleten található, ahol 8 és 10 óra között szolgálják fel a bőséges büféreggelit. A szálloda Spa With Love elnevezésű wellness részlege az 1. emeleten található. Itt a vendégek különféle masszázsokkal, kezelésekkel kényeztethetik magukat, vagy igénybe vehetik a kozmetika, pedikűr, manikűr nyújtotta szolgáltatásokat.
  A szálloda kétféle szobatípussal várja kedves vendégeit, melyekben közös, hogy mindenhol található külön fürdőszoba, telefon, műholdas TV és hűtő. A tágas szobákat akár 2 pótággyal is ki lehet bővíteni így a hotel ideális megoldás többgyermekes családok részére is.
  Közvetlenül a szálloda előtt nem lehet parkolni a belvárosi elhelyezkedés miatt, de a szálloda többféle parkolási megoldást is kínál vendégeinek a közeli parkolóhelytől kezdve az őrzött parkolón át a mélygarázsig.
  Ahogy már fentebb is említésre került, a szálloda központi elhelyezkedésű, így sok látnivaló csupán pár perc alatt elérhető. A városban járva mindenképpen érdemes ellátogatni a Császárfürdőbe, vagy a III-as számú fürdőbe, és a Thermal Hotelt se hagyjuk ki, mely az évente megrendezésre kerülő Karlovy Vary-i Nemzetközi filmfesztiváloknak ad otthont, fesztiválmozival 1200 néző számára és konferencia-, színház-és vetítőtermekkel további 600 fő részére.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: