Szabad helyek


Cá Centopietre - Velence

30123 Velence, Campiello Centopietre Dorsudoro 1198
  A kicsi és hangulatos szálláshely Velence csendesebb térségében, Dorsudoroban található, 5 perces sétára az Accademia Water buszmegállótól. Légkondicionált szobáiban ingyenes internet elérés található. A szálloda megközelíthető repülővel, vonattal vagy autóval. Ha valaki autóval érkezik, akkor a Piazzale Roma parkolóban tudja letenni a gépkocsit, mielőtt belép Velencébe. Az őrzött parkolótól (melynek díja nagyjából 25€/nap) 1-es vagy 2e-s vízibusszal lehet eljutni a szállóhoz, az Accademia megállónál leszállva.
  A szálló kiváló elhelyezkedésű, menedéket nyújt a zsúfolt turista csomópontok elől, mégis ideális kiindulópont a velencei látványosságok felfedezéséhez. 5 perces sétára található az Accademia Gallery és a Campo Santa Margherita. A Szent Márk tér vizibusszal könnyen elérhető. A szállodától 250m-re található a Zattere kikötő, ahonnan kompok indulnak Giudecca szigetére. A Cá Centopietre fogadó egy 18. századi épületben helyezkedik el. A kor hangulatát eredeti korabeli festmények és magas, gerendás mennyezet idézi. A szállodában minden reggel kontinentális büféreggelit szolgálnak fel. A recepció 24 órán keresztül nyitva tart.
  A szobák tágasak, szellősek és világosak. Minden szoba másképp lett megtervezve. Néhányban a falon freskók taláhatóak. Minden szoba rendelkezik televízióval, minibárral, saját fürdőszobával és hajszárítóval.
  A nyugodt környezet és a romantikus 18. századi hangulat egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújthat pároknak vagy családoknak. A recepción részletes tájékoztatást kérhetnek a vendégek a környék látnivalóiról, megközelíthetőségükről és a szobaszervíz szolgáltatásait is igénybe vehetik.
  Velence a lagúnák városa, az észak-olaszországi Veneto régió székhelye. A város számos látnivalóval várja az idelátogató Kedves Utasokat. Semmiképpen nem szabad kihagyni a Szent Márk Székesegyháznak otthont adó Szent Márk teret, mely 56-82 méter széles, 175 méter hosszú a világ legszebb tereként is nevezett hely, sok történelmi esemény színtere is volt. Ma is a város életének centruma. További fontos látnivalók a Dózse-palota, a Sóhajok hídja, a Rialto híd és számos 15-19 század között épült gyönyörű palota. És természetesen ha Velencében járunk, nem jöhetünk haza anélkül, hogy ne gondoláztunk volna egyet a Canal Grande mentén!

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
izabella
4 pont
Velence csodálatos , az ajánlat nagyon kedvező , a szállás jó.