Szabad helyek


Hotel Móló *** Siófok

8600 Siófok, Vitorlás u. 16.
  Közvetlen a Balaton parton!
  A Hotel Móló Siófokon, közvetlenül a vízparton, a vitorláskikötő szomszédságában hangulatos környezetet nyújt egyéni vendégek, csoportok fogadásához, szakmai- és családi rendezvények megtartásához.
  A szálloda 37 db kétágyas, pótágyazható, erkélyes szobával várja a kedves vendégeket. Minden szoba TV-vel, hűtőszekrénnyel, telefonnal és WIFI - Internet szolgáltatással felszerelt. A kellemes pihenést szolgálja a szép fekvésű saját strand, a játszótér, a gyermekmedence, a panorámalift, a drink bár és a szálloda mellett található wellness centrum.
  Wellness - centrum szolgáltatásai: 25 méteres feszített víztükrű úszómedence, élményelemekkel (pezsgőágy, nyakzuhany) gazdagítva Beltéri (melegvizes) jakuzzi Beltéri gyermekmedence Szaunarészleg (finn és infraszauna, gőzfürdő, merülőmedence, pihenőszoba) Fittness terem
  A szálloda étterme (100-130 fős) és a hozzá kapcsolódó terasz balatoni panorámával, valamint konferenciatermünk (70 fős) kiválóan alkalmas kisebb - nagyobb rendezvények: Állófogadások Konferenciák, sajtótájékoztatók, üzleti tárgyalások Kiállítások, termékbemutatók Szakmai- és családi rendezvények, esküvők, bankettek Csoportos kirándulások megtartására.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés: