Szabad helyek


LaContessa Kastélyhotel ****

3348 Szilvásvárad, Park utca 6.
  Nem csak maga a szálloda, de már az ide felé vezető út is egy élmény: Eger felől érkezve, gyönyörű tájon vezet végig a kanyargós út, mely során megcsodálhatjuk a Bükk gyönyörű zöld erdősávjait, a Bélkő hegy 800 méter feletti magasságba nyúló fehér szikláit. Szilvásváradra beérve a falu közepétől meredeken kaptat fel az út a kastély felé, s a fák lombjai között lassan előtűnik a méltóságteljes épület.
  
  A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra.
  Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel - a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka - a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellness részlegével.
  A kastélyhotel számos motívumában megemlékezik a régmúlt idők grófi családjairól, akik hajdanán a falai között élték mindennapjaikat.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Quido
4 pont
Szerencsére a kastélyban kaptunk szállást(amúgy az Udvarházba szólt a bónuszos kupon). Az étel, a kiszolgálás, a szolgáltatások, a kényelem első osztályú volt.
Zsombor
5 pont
Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen a vendéglátást:)
Klára
5 pont
Már másodszor voltunk a La Contessa Kastélyhotelben, és most is 100%-ig elégedettek voltunk mindennel. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.