Szabad helyek


Landhaus St. Georg ****

A-8962 Gröbming, Kulmweg 555.
  A Schladming-Dachstein sí- és túraterülettől mindössze 10 perces autóútra, Gröbming településének központjában, egy csendes helyen fekvő Landhaus St. Georg szálláshely egy ínyenc étteremmel várja vendégeit.
  A megközelítőleg 232 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípálya a 98 modern felvonónak és síliftnek köszönhetően kényelmesen elérhető. Főbb sípályák: Hauser Kabling (37 km sípálya 750-2015 m magasságban); Planai (31,8 km sípálya 745-1894 m magasságban); Galsterberg (19,2 km sípálya 680-1986 m magasságban); Stoderzinken (8 km sípálya 1700-2045 m magasságban); További sípályák a közelben: Hochwurzen, Reiteralm, Fageralm, Dachstein gleccser, Ramsau am Dachstein.A sok energiával és jó sí tudással rendelkező korán kelők számára a legjobb választás a 4 hegyen elterülő síparadicsom Hauser Kaiblingi állomása. Ha inkább szeretné kialudni magát és délután keres szép, sima, jól gondozott pályát, akkor a legjobban a Galsterberg-i pályákkal jár.
  A természetes hó szerelmeseinek, valamint a kisgyermekes családoknak a Stoderzinken a legmegfelelőbb hely. Mindhárom síterület autóval 10-15 perc alatt elérhető.
  Az étterem kiváló alapanyagú helyi specialitásokat kínál. A legtöbb hagyományosan berendezett szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, az ablakból pedig csodálatos kilátás nyílik az alpesi vidékre.
  A Landhaus St. Georg gőzfürdővel és infrakabinnal felszerelt wellness-részleg is szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A vendégek masszázs- és kozmetikai kezelésekkel is kényeztethetik magukat.

Szálloda értékelése

Értékelés
Keresztnév:
E-mail:
Értékelés:
Anh Vu Nguyen
5 pont
Very good place, good price, excellent service!
Anh Vu Nguyen
5 pont
Very good place, good price, excellent service!
Bettina
5 pont
Nagyon jó,konyha,kedves személyzet.Wellnes méretében nem nagy,de teljesen ok.a szauna is jól felfűtött.Nekünk nagyon bejött,ha tehetjük, visszalátogatunk. :)