Törzskártya aktiválása


Vezetéknév:
Keresztnév:
Törzsvásárlói kártya száma:
E-mail cím:
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:

Bizalom kártya- Törzsutas kártya aktíválás menete:


Amennyiben rendelkezik tagsági kártyával úgy annak az utolsó 4db számjegyét kell megadnia az érvényesítés során. Az érvényesítés után Ön a megadott email-címére kapni fog egy megerősitő üzenetet, amiben a regisztráció valódiságát ellenőrizzük.
Amennyiben az ott megadott instrukciókat követi akkor az érvényesítés megtörténik. Minden más esetben a hibát jelzi Önnek a rendszer.

Az aktíválást követően a Bejelentkezés menüpontban tud saját profil oldalára belépni. Belépés után tudja adatait kezelni és látja az Önnek személyreszabottan megjelenített ajánlatokat, egyben hozzáférhet egyenlegéhez a Profil menüpont alatt.
A Profil menüpontban látható egyenlege mellett a vásárlásai is megjelennek majd amennyiben felhasználta a hozzá tartozó egyenleget. Minden elkölthető összeg mellett látszik egy kód amit, ha kimásol és a vásárlása során beír az utalványkód mezőbe akkor a szolgáltatás összege csökken az egyenlegéből felhasználttal, így Önnek már csak a fenmaradt árat kell majd kifizetnie, amelyet megtehet OTP simple bankártyás vásárlással vagy egyszerű Banki átutalással a visszaigazolásban megadott adatok szerint.

Amennyiben az aktíválás után nem tud belépni kérem hívja ügyfélszolgálatuk munkaidőben és készséggel állunk rendelkezésére.
Ügyfélszolgálat: +36 20 778 58 52