Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Angyal Borászat - Nyári hétvége Tokaj-Hegyalján!Félpanziós ellátás, borkóstoló, wellness használat!

2 éjszaka 2 főre
59900 HUF-tól
Csomag tartalma
50 % kedvezmény a kerékpárhasználat díjából, előre egyeztetett időpontban (kedvezményes ár: 500.- Ft/ nap)Borkóstoló a borászat 6 féle borából a közel 1 kilométeres pincébenFélpanziós ellátás péntek vacsorától, vasárnap reggeligFogadó italKorlátlan wellness sziget, kültéri medence használat (szauna, jakuzzi) (nyitvatartási időn belül)
A voucher 2018.06.08.-09.16.között használható fel hétvégénSzállás kétágyas szobában péntektől vasárnapig
Gyermek árak és felárak
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj08.20-i ünnepi hétvégén 3 éjszakás foglalást tudunk elfogadni: Az ünnepi hétvégére a plusz 1 éjszaka felára: 22.000.- Ft/ 2 fő/ éj (félpanziós ellátással.)
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.06.08.-09.16.között használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban. Az ünnepi hétvégére (08.20-i) 3 éjszakás foglalás lehetséges, melynek felára: 22.000.- Ft/ 2 fő/ éj (félpanziós ellátással).
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.