Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Angyal Borászat - Tavaszi hétvége Tokaj-Hegyalján!Félpanziós ellátás, borkóstoló, wellness használat!

2 éjszaka 2 főre
49900 HUF-tól
Csomag tartalma
50 % kedvezmény a kerékpárhasználat díjából, előre egyeztetett időpontban (kedvezményes ár: 500.- Ft/ nap)Korlátlan wellness sziget használat (szauna, jakuzzi) (nyitvatartási időn belül)Borkóstoló a borászat 6 féle borából a közel 1 kilométeres pincébenFélpanziós ellátás péntek vacsorától, vasárnap reggeligSajt manufaktúra meglátogatása
Ajándék sétahajójegy a Tokajból induló hajóra 15 órás indulással (előreláthatólag 2018. áprilistól)Egy halas-boros vacsora Tokajban a Halra Bor étteremben, szombat esteA voucher 2018.03.09.-06.03.között használható fel hétvégénSzállás kétágyas szobában péntektől vasárnapigFogadó ital
Gyermek árak és felárak
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éjA 03.15-i (csütörtök, péntek, vasárnap), húsvéti, majális és pünkösdi hétvégéken 3 éjszakás foglalást tudunk elfogadni: Az ünnepi hétvégékre a plusz 1 éjszaka felára: 22.000.- Ft/ 2 fő/ éj (félpanziós ellátással.)
Felhasználási feltételek
A voucher 2018.03.09.-06.03.között használható fel a szabad helyek függvényében, hétvégéken (P-SZ-V), a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban. Az ünnepi hétvégékre (03.15., húsvét, majális, pünkösd) 3 éjszakás foglalás lehetséges, melynek felára: 22.000.- Ft/ 2 fő/ éj (félpanziós ellátással).
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.