Csomag megvásárlása

Vásárlási és felhasználási feltételek!
A kedvezményes csomagot a felhasználási időn belül bármikor felhasználhatja érvényes Egy-kontinens voucherrel. Kérjük a vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a csomag tartalmát és a felhasználási kivételeket (nem érvényes utazási időpontokat) is. Amennyiben a csomag tartalma alatt nincs felhasználási kivétel mező, úgy a csomagot a csomag érvényességi ideje alatt bármikor felhasználhatja a szabad helyek függvényében. Érvényes Egy-kontinens VOUCHERREL, Ön bármikor jelentkezhet a szállodánál és foglalhat utazási időpontot. Lemondási feltételek a csomagtartalomban találhatóak.

Ne feledje:
A VOUCHERREL csak előre lefoglalt időpontban fog tudni utazni. Az Egy-kontinens VOUCHER az igazolás , hogy a megvásárolt szolgáltatást az Egy-kontinens a szolgáltatónak 100%-ban teljesítette.


Amennyiben elolvasta és elfogadja a feltételeket kattintson a gombra

Választott csomag: Hotel Vila Bojana **** - Kikapcsolódás a Bled-tó partján, büféreggeli és kedvezményes belépők

3 éjszaka 2 főre
65900 HUF-tól
Csomag tartalma
Kedvezmény a közelben lévő wellness Ziva-ba, 20% kedvezmény medencehasználatra, 10% kedvezmény szauna használatra. További információ: https://www.sava-hotels-resorts.com/en/sava-hoteli-bled/wellness/the-ziva-wellness-centreIngyenes belépő a Bledi kaszinóba http://www.casino-bled.si/de/Ingyenes parkolásBüféreggeliIngyenes belépő a Bledi várba, amennyiben ebédet vagy vacsorát is foglalnak a szállodán keresztül. http://www.jezersek.si/en/locations/bled-castle/bled-castle-restaurant
2, 3 éjszakás szállás 2 fő részére kétágyas szobábanIngyenes Wifi
Gyermek árak és felárak
Idegenforgalmi adó: 1,3 EUR/fő/éjSzezonfelár 2018.04.01-04.30 között: 2 éjszakára 15 EUR, 3 éjszakára 22 EUR
Felhasználás kivételei
2017.12.26 - 2018.01.07
Felhasználási feltételek
A voucher felhasználható 2018.04.30.-ig a szabad helyek függvényében, a szállodával történt egyeztetést követően, kivéve 2017.12.26-2018.01.07 között.
Lemondási feltételek
A szállásfoglalásnál megadott érkezési időpont NEM lemondható! Módosítani kizárólag az érkezés dátuma előtt 20 nappal, vagy korábban lehetséges. Megnem-jelenés esetén 100% kötbért számol fel a szálloda! Amennyiben a szálláshoz tartoznak speciális feltételek úgy azok felülírják azokat a szabályokat, amelyek különböznek az általános lemondási feltételben, minden más változatlanul érvényben maradnak. A fel nem használt voucherek-(et) a felhasználási idő után érvénytelenek, visszaváltani-módositani nem lehetséges. A szállást lemondani kizárólag Vis-major esetben lehetséges az ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint.